Кое сирене да изберем за любимото си вино?
Кое сирене да изберем за любимото си вино? / netinfo

Зеленият фестивал Узана поляна фест стартира на 18 юли, научаваме от вестник "Габрово днес". Седмичникът уточнява, че за четвърта поредна година в местността ще се съберат привържениците на зеления лайфстайл.

Кое сирене да изберем за любимото си вино? Отговор на този въпрос, който също има връзка с начина на живот, дава изданието в обширна публикация на вътрешната си страница. От статията може да се научи каква напитка да съчетаем със синьо сирене, със сирене "бри", с моцарела, пармезан и пекорино.

Синьо сирене - подходящо е за десертни вина.

Бри - най-добре е да се консумира с пенливи вина.

Моцарела е сирене за сухи вина.

Пармезан е подходящо сирене за сладки вина от Тоскана.

Пекорино пък е ястие за силни червени вина.

Седмичникът "Габрово днес" предлага информация, свързана с пазара на труда. Безработицата намалява с 11,2 % през май. В същото време, обаче българите потребяват най-малко в ЕС.

Изданието постига баланс между теми от различен характер. На последна страница предложението е да се направи "прочит" на характера на човек по косата. Кестенявата, например, е балнас на разум и чувственост, липса на крайности. А червената - емоционален характер.