Хотел Маритим Парадайс блу
Хотел Маритим Парадайс блу / albena.bg
На 24 август в обновения сайт на Албена стартират резервациите за лято 2020
Сутринта на 24 август Албена ще даде старта на ранните записвания за сезон 2020, съобщават от комплекса. По случай 50-ия си рожден ден, ваканционното селище подарява 30% отстъпка от цените, като такава ще получат първите 50 потребители на обновения сайт на комплекса – albena.bg, които резервират и платят за своята ваканция сутринта на 24.08.

Традиционно до края на календарната година ранните записвания за следващото лято ще са на специални цени с до 25% отстъпка за определени периоди и хотели. Още преди официалния старт на продажбите, интересът към Албена е голям, както от български, така и от немски, френски, белгийски, руски, румънски, скандинавски и великобритански гости.

Курортът Албена представи конгресния си център в София

Комплексът е предпочитана цел не само за лятна ваканция, но и за спорт и конгресни събития, което дава Албена да бъде любима дестинация за 4 сезона.

За Нова година три от хотелите в Албена подготвят своите специални оферти – „Маритим Хотел ПарадайсБлу“ 5*, „Фламинго Гранд Хотел и СПА“ 5* и „Примасол Ралица Супериор“. 5-звездният „МаритимПарадайсБлу“ ще зарадва гостите си с гост-изпълнителите „Сигнал“ и Деси Добрева.

През лятото на 2020 година ще отвори врати 5-звездният хотел „Амелия“ със 142 луксозно обзаведени стаи и апартаменти и инфинити басейн на покрива. Така Албена продължава политиката на предоставяне на висококатегориен и качествен продукт за гостите на комплекса, голяма част от които избират многократно именно курорта за своята семейна ваканция.