/ Лиан Кънстракшън Сървиз
"Гарантираме, че бъдещата асфалтова база ще бъде изградена и ще функционира по метод, който е абсолютно безвреден за околната среда и със сертифицирани съоръжения. За разлика от старите асфалтови бази този съвременен модел няма да създава никакви екологични проблеми".

Това обяви за Дарик Пламен Владимиров, управител на  „Лиан Кънстракшън Сървисис”, която има намерение да строи съоръжението в най-близко време.

Той подчерта, "парцелът е предназначен за промишлено строителство още през миналия век и статутът му никога не е бил променян. Десетилетия наред в рамките на тази промишлена зона са функционирали открита въглищна мина, бетонов възел и други промишлени дейности" и коментира, че суровините ще бъдат третирани по най-съвременни технологии, а прахоуловителните системи са от последно поколение.

Инженер Владимиров потвърди, че ще присъства на срещата между местните жители, ръководството на общината и представители на близките туристически селища. И обеща на нея да бъдат представени в детайли инвестиционното намерение и технологията и параметрите на производството, след което да докаже, че всички притеснения са безпочвени.