/ dariknews.bg
Всеки четвъртък пациентите могат да получат консултация с водещ неврохирург
В отговор на множеството постъпили запитвания от пациенти и в изпълнение на програмата за подобряване на достъпността до високо специализирана лекарска помощ, МБАЛ „Сърце и Мозък“ стартира провеждането на неврохирургични и гръбначни консултации.

Д-р Андрей Андреев: Избрах да продължа реализацията си тук, вярвам в нашето здравеопазване

Те ще се извършват от водещ специалист - неврохирургът д-р Димитър Харитонов, който е част от екипа на УМБАЛ „Сърце и Мозък“ град Плевен.   

д-р Димитър Харитонов - водещ специалист от "Сърце и Мозък"

Всички, които имат желание да бъдат консултирани от високо квалифициран неврохирург, трябва предварително да се запишат на телефон 056/703003. Прегледите ще се провеждат всеки четвъртък от 10:00 часа, като ще стартират на 8 август в МБАЛ „Сърце и Мозък“-Бургас, ул. „Стефан Стамболов“ 73.

МБАЛ „Сърце и Мозък” с договор с НЗОК

Д-р Харитонов е началник сектор „Гръбначна хирургия“ в УМБАЛ „Сърце и Мозък“, Плевен. Има дългогодишна практика в ОАЕ, специализирал е неврохирургия и гръбначна хирургия във   Франция, Швейцария, Австрия, Германия и Дания.

Участвал е в множество обучения в Германия, Швейцария, Австрия, Гърция, Турция, Чехия, Испания, Сингапур, Холандия. Притежава Европейска Диплома по Гръбначна Хирургия.