/ Thinkstock/Getty Images
Мощното подсилване на имунитета остава номер 1 в ЕС в борбата с грип, алергии, болки в синузит
Няма по-подходящо време в годината от есента, за да застраховате здравето си за зимата. А солните стаи са един от най-сигурните и напълно безвредни начини да се спасите от настинки, грипни атаки в студеното време, синузит, алергии и дори от депресии.  Солната стая може да подпомогне лечението на стотици заболявания, но това, което прави още по-добре е да гарантира, че няма да стигнете до тях. Превантивното посещение в стаята със сол, дори и два пъти в месеца, ще ви предпази от рисковете да се разболеете. Ето защо вече няколко години услугата в стаи с насищане на въздуха с халогенератор е номер 1 в повечето държави в ЕС. 


Избягай от Бургас... в сърцето на Бургас


Единственият лицензиран Център в Бургас и първият в страната -  "Халомедика" осигурява най-добрите солни стаи, които се конкурират с тези в Европа, при това на достъпни цени. Предимствата им са спокойствието и уютът на спа център, кратките сесии от от 20 или 40 минути и преди всичко качеството на използваната сол, която гарантира дишане с пълни дробове. Проблем, характерен за региона е именно въздуха и риска от болести на дихателните пътища. Точно солната стая може да реши този проблем, дългосрочно.

Спри цигарите с курс в солните стаи на Халомедика


Подходяща е за цялото семейство от бебета до възрастни, напълно безвредна е, а за сметка на това дава кислород, енергия, добро настроение, мощен имунитет на организма и като следствие от всичко това здраве и красота. Методът е достъпен и удобен за хора от различни възрастови групи и с различни потребности.  

Солните стаи са подходящи и за бебета и за възрастни
netinfo


Повече за солните стаи в "Халомедика", можете да разберете на страницата във Фейсбук: solnistaiHalomedica или на сайта Halomedika.bg.
Резервациите се правят на телефон: 0 895 503 054 или директно в Центъра на адрес: ж.к. "Бр. Миладинови", бл. 57, до вх. 7