Халомедика
Халомедика / netinfo
Три дни Дарик Бургас раздава безплатни ваучери за Центъра за релакс "Халомедика"
Здравословни, релаксиращи и разкрасителни, засилващи имунитета,успокояващи нервите и стреса,осигуряващи енергия и младост. Така въздействат процедурите в Центъра за релакс и подобряване на здравето, чрез солни терапии "Халомедика" в Бургас. В седмицата от 9 до 11 май включително, всеки слушател на Дарик Югоизток може да спечели безплатен ваучер за най-ефективните и 100% естествени процедури. Достатъчно е само да се обадите на телефон 056 811 333 и да отговорите на един въпрос и може да си спечелите награда. Играта на "Халомедика" можете да слушате от вторник до четвъртък /9, 10,11 май/ от 11.00 до 11.15 часа.  
На 11 май единственият лицензиран център за халотерапии в Бургас празнува рожден ден. Тогава в ефира на Дарик ще бъде изтеглена и голямата награда ваучер "Халомедика", в който освен безплатно ползване на солни стаи е включена и специалната спа кабина за плаване. За нейните свойства можете да прочетете ТУК!
А ако искате да направите пълноценни почивните си дни или да се разкрасите преди майските празници, Халомедика ви предлага и друг начин да спечелите безплатно полезни и щедри награди. Вижте как на Фейсбук страницата Солни стаи Бургас Халомедика.
Центърът е първа в страната, предлагащ услуги, които отдавна са тотален хит в Европа. Освен десетките здравословни причини да ползвате солните стаи, те имат и изключително силен ефект при стрес и силна умори и при кожни проблеми  при псориазис, дерматит. Действат подмладяващо, освен че насищат кожата с кислород я правят да изглежда по-млада, въздействат върху малките несъвършенства като акне, обриви, алергични реакции, зачервявания и други. 
Солните терапии не изискват нито подготовка, нито усилие, въздухът в комфортните помещения сам върши всичко.  Ползите са видими, а солните терапии напълно безвредни и за бебета и за възрастни хора. 
Сега, с играта на Дарик, можете да се убедите в тях напълно безплатно - 9, 10,11 май от 11.15 часа, слушайте ни и спечелете безплатен ваучер!