Бачийски и Русимов
Бачийски и Русимов
Константин Бачийски и Бисер Русимов са участвали заедно в десетки каузи за страната и за града

“Организацията за закрила на българските граждани” обяви днес официално подкрепата си към Константин Бачийски като личност, която е участвала в десетки каузи в защита на интересите на страната и обществото.

Той е достоен българин, който поставя обществените интереси над личните и през годините е помогнал на стотици хора в кампании и инициативи с /ОЗБГ/. Сред тях е доброволната кампания през 2017 година, когато Константин Бачийски заедно с членове на /ОЗБГ/, е успял да гарантира законността на изборния процес в българските избирателни секции в Турция. Кауза, в която 88 души поставиха на риск собствената си сигурност за да осигурят честността на изборите в секционните избирателни комисии в Турция.

Като съмишленик в защитаването на обществените интереси в листата на Константин Бачийски от гражданската квота влиза Бисер Русимов от„Организацията за закрила на българските граждани“.

Неговата основна мисия ще бъде подкрепата на проекти в интерес на бургазлии. Приоритет на Русимов ще е сигурността и спокойствието на бургазлии и защитата на традиционното семейство и ценности. Двамата заедно с Бачийски вече успешно са участвали кампании за създаване на условия за сигурност на живеещит в района на „Старата поща“ в Бургас. Там с тяхна помощ бяха поставени камери за видео наблюдение.

Бисер Русимов е сред най-активните членове на организацията, участвал в близо 200 събития - национални каузи и казуси в защита на обществените интереси. Той е отличен с почетна значка за героизъм и себеотрицание от Община Бургас за спасяване на човешки живот, с почетен плакет от Гранична полиция за дейността на /ОЗБГ/, избран е за „Личност на годината“ в класацията на „24 часа“.

Русимов е готов да влезе в Общинския съвет на Бургас за да бъде гласът на обществото сред местната власт.

„Щастлив съм, че в листата ни ще има такива достойни хора, които не правят компромис със своите ценности и морал и са готови отдадено да се посвещават на обществените, а не на личните си интереси“, каза Константин Бачийски.