37-годишният мъж е имал чувства към тежко простреляната в главата Симона. Арестуван е около 2.00 часа на ГКПП "Лесово"
37-годишният мъж е имал чувства към тежко простреляната в главата Симона. Арестуван е около 2.00 часа на ГКПП "Лесово" / netinfo
37-годишният мъж имал чувства към простреляната Симона; арестуван е на ГКПП Лесово
37-годишният Михаил Стоянов е арестувания за показното убийството в Слънчев бряг на хазартния бос Коста Николов по прякор Миджурина. Основната версия за стрелбата в курорта е престъпление от ревност.  Това съобщи в Несебър главният секретар на МВР Младен Маринов. Извършителят е задържан около 2.00 часа сутринта на граничен пункт "Лесово" при опит да напусне страната, благодарение на бързата реакция на служителите на ОД на МВР  - Бургас. Той е пътувал сам в автомобила си. В него е открито и законното му оръжие, пистолет "Макаров".

Убийство
netinfo


55-годишният бизнесмен от Нова Загора беше застрелян с три куршума в главата на главния път в Слънчев бряг на 2 юни вечерта. Убийството е извършено, докато Коста Николов е бил в личния си автомобил "Мерцедес", заедно с 22-годишната си приятелка и служителка в една от игралните зали на загиналия - Симона от Несебър. Тя е тежко ранена, с онгестрелна рана в главата. Направена и е операция и е настанена в университетската болница в Бургас в критично състояние, с риск за живота.

Слънчев бряг стрелба
БГНЕС


По думите на гл. комисар Маринов, престъплението е извършено хладнокръно и с особена жестокост. 
"Става въпрос за неизяснени лични отношения между 22-годишната жена и арестуваният. Те са се познавали от месец и вероятно е имал чувства към нея. Младият мъж е с чисто криминално минало. Притежава законно оръжие като лице, което работи с парични средства, но те първа ще се изяснява с него ли е извършено престъплението", съобщи още главния секретар на МВР. 
По време на стрелбата в мерцедеса на убития хазартен бос са се предвижвали още двама души. Те не са пострадали и са преки очевидци на престъплението. 
На задържания ще бъдат повдигнати обвинения за убийство и опит за убийство. Държавното обвинение ще поиска постоянна мярка "задържане под стража".   

Хазартен бос убит в Слънчев бряг, 23-годишна жена е в кома след стрелбата /СНИМКИ/

убийство Слънчев бряг
netinfo

Слънчев бряг стрелба
БГНЕС