Logitech EasyCall Desktop-идеално за Skype потребители
Logitech EasyCall Desktop-идеално за Skype потребители / netinfo

Днес Logitech и Skype представиха нов проект, над който работят заедно - Logitech EasyCall Desktop. Този комплект е насочен към потребителите, които често говорят през интернет чрез VoIP технологията и най-вече - за потребителите на Skype. Комплектът включва слушалки, устройство поддържащо пълен дуплекс, безжична мишка и клавиатура.

Първите 3 части от пакета изглеждат сравнително обикновени - слушалките са леки, удобни, но за сметка на това доста мощним, устройството може да го сложите на близо до комппютъра и да говорите и чувате през него, а мишката е лазерна със скрул-бутон.

Едиснтвено по-интересна е клавиатурата със своите допълнителни клавиши, които могат да се програмират за използване със Skype - има бутон за стартиране на програмата, за смяна на логнатия потребител, за смяна на статуса, за директно набиране на телефон и т.н. И четирите части от комплекта се свързват с компютъра чрез Bluetooth технологията. Очаква се продукта да се появи на пазара през септември и цената му да е $129.

http://kaldata.com/