Какво ново от Logitech
Какво ново от Logitech / netinfo

От 27 години в Logitech се опитват да разберат върху какво хората желаят да се съсредоточат, когато работят или когато се забавляват. Както и кои са характеристиките, които правят изживяванията им в дигиталния свят по-пълноценни и без разсейване. В това увери по време на презентацията на най-новите продукти Мария Калута, директор на компанията за Гърция, Кипър и България.

Разбрахме, че ние сме допирната точка между нашите потребители и дигиталния свят. Независимо дали гледате любимия си филм, слушате музика или играете игри в конзолата, искаме вашето изживяване да бъде максимално свободно от нещата, които разсейват, подчерта Мария Калута.

Калута представи визията и целите на компанията за развитие в страната ни, където в последните шест месеца е отчетен ръст от внушителните 38 процента. Като част от концепцията за разширяване на дейността на Logitech Стефана Здравкова ще е новият представител на компанията за България, която си пожела марката да стане по-достъпна и по-забавна за потребителите у нас.

След представянето на Здравкова видяхме и най-новите продукти, сред които новата ултра тънка клавиатура Illuminated keyboard, клавиатурите Wave Pro и diNovo for notebook.

Наскоро Logitech зарадва Mac потребителите, като специално за тях създаде уеб камерата QuickCam Vision Pro за Mac с оптика Карл Цайс.

Компанията представи и новата си клавиатура напълно в синхрон с естетиката на Mac –diNovo за Mac (решена е в полирано черно с алуминиева подложка за дланите и е изключително тънка и елегантна).

За всички музикални меломани са новите аксесоари за iPod и iPhone - Pure-Fi Express Plus, Pure-Fi Anytime, Pure-Fi Mobile, както и безжични ултра мобилни колонки за лаптоп Z 500.

Повече за новите продукти на компанията четете в zar.bg!