/ Gulliver/Getty Images
Обвиненията в изнасилване срещу Джъстин Бийбър, отправени в социалните мрежи от две жени, предизвикаха вълнения сред феновете му в Туитър, като много от тях ги отхвърлиха като невъзможни.

Джъстин Бийбър съжалява, че е правил секс преди брака (ВИДЕО)

Едната, наречена Даниел, твърди, че е била изнасилена от канадската звезда през 2014 г. в хотел „Четири сезона“. Жената, която отказа да разкрие второто си име „по лични причини“, заяви, че нападението е станало след събитие в Остин, Тексас на 9 март 2014 г.

Джъстин Бийбър се забърка в расистки скандал след публикация в Instagram (ВИДЕО)

След това тя описа събитията от нощта, в която твърди, че е била изнасилена от Бийбър, твърдейки, че е била на 21 години по време на нападението. Даниел увери, че предполагаемият сексуален акт се е случил без нейно съгласие. Джъстин Бийбър по това време имаше връзка със Селена Гомес.

Малко след съобщението на Даниел, друга жена, наречена Кади, излезе с подобни обвинения срещу певеца, твърдейки, че също е била изнасилена от Бийбър на 4 май 2015 г., след като е била поканена в хотел в Лангъм, където той бил отседнал.

Какъв съпруг е Джъстин Бийбър и какви трудности среща в брака? (ВИДЕО)

Според момичето сексуалното посегателство се е случило въпреки призивите й да спре и молбите й, че не бива да прави секс с никого преди брака поради традиционното си възпитание. Предполагаемата жертва заяви, че не е била готова да говори за нападението по-рано, страхувайки се от позора, който може да нанесе на семейството й.

Много от феновете на Бийбър отхвърлиха твърденията на Кади и Даниел, но имаше и такива, които подкрепиха твърденията на двете момичета.

26-годишният Бийбър, който сега е женен за Хейли Род Болдуин, не отговори пряко на обвиненията.