/ iStock/Getty Images
Дженифър Пан е родена през 1986 г. в канадско семейство от азиатски произход. Раждането и носи много радост в семейството и то я вижда като бъдеща олимпийска шампионка. Това не е единственото нещо, което планират за живота на дъщеря си, която в отговор плете мрежа от лъжи и планира да ги убие.

Дженифър не се радва на юношеска възраст като тази на своите съученици, защото програмата й включва куп извънкласни дейности – пиано, флейта или фигурно пързаляне. Олимпийската мечта се изпарява, когато скъсва връзки на коляното, съобщава „Ел Паис“.

Оказва се, че тя фалшифицира оценките си от колежа и изплита истинска мрежа от лъжи, в която понякога сама се оплита. В оркестъра, където свири среща Даниел и започват връзка, която, естествено, остава скрита от родителите й.

Родителите искат Дженифър да учи фармация в Университета Райърсън (Торонто), но тя е отхвърлена, тъй като не е завършила колеж: два факта, които тя фалшифицира с документи за дипломиране и писма за допускане, които са фалшиви. Като предполагаемия университетски заем, който е получила, или стипендията от 2500 евро, която й отпускат. Как прикрива отсъствията? Купуването на учебници и гледането на документални филми я прави да изглежда като студентка по фармация за пример, каквото не е.

Очевидно тя не споделя общежитие със свои колежки, а живее с приятеля си, а когато идва време да се дипломира, измисля предполагаеми проблеми с капацитета, така че родителите й да не присъстват на събитието, в което тя, на практика, не участва.

Как оцелява през цялото това време? За семейството си благодарение на работата си в лаборатория, но в действителност работи в магазин и в ресторант.

Цялата им картонена къща започва да се срутва, когато родителите й я заподозират. Те откриват, че не работи в болница, принуждават я напусне работата си и инсталират GPS в колата й. Това, което не могат да проследят са плановете, които дъщеря им имаше за тях: когато тя възобновява приятелството си със съученик от гимназията Андрю Монтемайор, той й споделя, че иска да убие баща си и тя решава да направи същото. Той не успява, тъй като наетия от него наемен убиец си тръгва с 1275 евро, които му е платил, за да свърши работата.

По-късно тя се връща при Даниел и заедно намират човек, на когото предлагат да извърши престъплението за 8 500 евро. Така на 8 ноември 2010 г. Дженифър отворя вратата на къщата за нападателите и гаджето си: те завързват семейство Пан и извеждат момичето горе. На долния етаж е извършено престъплението, при което майката губи живота си, а бащата оцелява.

Когато се събужда от кома, подозренията на властите се потвърждават ... въпреки че Пан уверява, че страда от депресия и е планирала смъртта си, а убийците се объркват и нападат родителите й, е призната за виновна и осъдена на доживотен затвор. 
БГНЕС