Коя е последната жертва на мистичната стая?
Неочаквана загуба, нови загадки и разкриване на тайни очакват феновете в последния за сезона епизод на „Килерът“ – сериалът, който се превърна в истинска тийн мания. Зара прекрачва прага на мистичната стая, а каква е развръзката на вълнуващата история, разберете първо във Vbox7.com.

Килерът
NOVA

Във финалния за първи сезон епизод главните герои преживяват редица драматични ситуации. Виктор и Калоян застават на ръба стръмна скала за тандемен екстремен скок, а техните приятелки Зара, Дени и Николета правят неуспешен опит да ги спрат. Когато ненадейно на скалата се появява Глория, ситуацията излиза извън контрол. Привидно скромната помощничка успява да отнеме живота на един от приятелите, но точно преди да посегне на Зара, Глория среща своята гибел. Какво се случва на ръба на скалата, кой става жертва на Глория и каква е развръзката, гледайте в последната за сериала серия във Vbox7.com.

Дени и Николета
NOVA

След като Зара преживява тежка загуба, красавицата се връща в хижата, за да разреши завинаги загадката на „Килерът“. Влизайки в мистичната стая, Зара открива най-добрите си приятелите невредими, въпреки че е станала свидетел на тяхната смърт. Младежите са почти невредими, но не помнят нищо от престоя си в хижата. Объркани и уплашени, приятелите благополучно се връщат в града, но какво ли ги очаква там?

С кого Зара е прекарала дните си в хижата? Кой я спасява от Глория? Какво ще стане с Вик и какви са последиците за Зара, след като прекрачва прага на „Килерът“? Не пропускайте последният за сезона епизод на мистъри уеб сериала, първо във Vbox7.com.

За още новини около „Килерът“, следете Facebook страницата на сериала.

Всички епизоди от първи сезон на мистъри сериала можете да гледате във Vbox7.com.