Килерът
Килерът / NOVA
Глория се превръща в опасен враг за Зара и приятелите ѝ
Виктор и Калоян се готвят за първия си екстремен скок след завръщането на Вик от света на мъртвите, а Глория заплашва да отнеме живота на Зара и приятелите ѝ в новия епизод на „Килерът“ първо във Vbox7.com .

Килерът
NOVA

Объркан от завръщането си, Вик се опитва да научи повече. Калоян му разказва за хижата, „Килерът“ и свръхестествените способности на всеки от приятелите им. За да си припомнят доброто старо време, Вик и Калата предприемат нов екстремен скок.

Килерът
NOVA

В същото време Зара и Деница провеждат откровен разговор, в който изглаждат отношенията си. Докато двете сестри обсъждат завръщането на Вик, Ники ги прекъсва с новина за страшно видение, предизвестяващо смърт. Заплахата този път не идва от Боян, а от помощничката му Глория. Обладана от ревност, тя заплашва живота на Зара и приятелите ѝ.

Килерът
NOVA

Какво ще се случи между Вик и Зара? Каква е причината за двубоя между Мартин и Виктор и кой ще победи? Ще посегне ли Глория на живота на Зара? Отговорите на тези въпроси, ще откриете в новия епизод на „Килерът“, първо във Vbox7.com.

За още новини около „Килерът“, следете Facebook страницата на сериала.