Певецът разказа за новото си актьорско амплоа в “На кафе”
“Радвам се, че уеб сериалът “Килерът” получава толкова положителен прием сред интернет потребителите. Тази поредица е първа крачка в тази посока, изобщо в жанра на ужаса и мистерията за българско кино като сериал. “Килерът” се гледа от млади и позитивни хора, той е и с тийн насоченост”, сподели Дидо от “D2” в “На кафе”. Певецът направи своя актьорски дебют в новата онлайн поредица на продуцентите от 7Talents, която феновете могат да следят всеки вторник и петък във Vbox7.com.

“Това участие за мен е много хубав опит. Особено това да виждам нещата зад камера. Винаги съм обичал като зрител да изследвам киното и обичам нещата, които са направени добре. Сега разбирам колко много усилия трябват, за да се случи нещо”, разказа фронтменът на “D2”.

“В сериала участват също много интересни и популярни сред тийнейджърите образи като Надежда Петрова, Иван Тишев и другите в “Килерът”. Не мога да си приписвам заслуги за голямата гледаемост”, смята Дидо.

“Много харесвам жанра на ужасите, но е много трудно да го пресъздаваш. Винаги си мисля, че е можело да стане по-добре. Моят образ е много мрачен, смачкан и изхабен, защото неговата мечта се е превърнала в нещо лошо, което наранява хора. Той през цялото време иска да се освободи от това нещо. Героят ми е доста различен от мене. Аз се опитвам да бъда положителен в моят живота през повечето време”, разкри певецът.

Какво още разказа Дидо за професионалния и личния си живот, гледайте във видеото от “На кафе”.

За още новини около "Килерът", следете Facebook страницата на сериала.