/ NOVA
Любимите актьори ви очакват във Facebook и Instagram на 14 и 15 юни точно в 19.00 ч.
Тази седмица всички фенове на едни от най-успешните уеб тийн сериали „Следвай ме“ и „Килерът“ могат да задават своите въпроси на любимите си онлайн звезди в реално време в специалните Live chat сесии в официалните страници на продукциите в социалните мрежи.

Килерът
NOVA

За да разберат най-любопитното около актьорите в „Следвай ме“, почитателите им могат да зададат своите въпроси във Facebook и Instagram.

На 14 юни, четвъртък, от 19.00 ч. тийн идолите ще се включат на живо в Live chat с отговорите. Марио Михайлов (Ники), Михаела Павлова (Изабела), Илиян Илиев (Алекс), Кристиана Асенова (Мартина) от „Следвай ме“ нямат търпение да задоволят любопитството на любимите си фенове. Какво обичат да правят през свободното си време, отговаря ли характерът на героя на техния?

Отговорите на тези и други въпроси ще разберете този четвъртък. Седмицата продължава с разговор в реално време с актьорите от новия уеб мистъри сериал „Килерът“, който успя да се превърне в истински онлайн фурор. Денят е на 15 юни, петък, часът – 19.00, а мястото: официалните страници на продукцията във Facebook и Instagram.

Мартина и Ники
NOVA

Актьорите, които ще отговарят на въпросите на феновете на мистъри сериала са Надя Петрова (Зара), Иван Тишев (Вик), Никол Андонова (Деница), Димитър Горанов – Флинг (Калоян). Вярват ли в паранормални явления, какво биха искали да променят в характера на героите си, разберете – този петък от 19.00 ч. в специалната Live chat сесия.

любими актьори
NOVA

Не пропускайте да зададете въпросите си към любимите български звезди в Live chat. Прякото включване за феновете на „Следвай ме“ е на 14 юни от 19:00 ч., а актьорите от „Килерът“ започват да разгадават мистериите на 15 юни, отново от 19:00 ч.