/ Dariknews.bg
Бащата на Лили и Митко от Вълчан дол, чиято съдба трогна цяла България, днес бе изписан от болницата в Смолян. Ангел Хайтов е изкарал няколко инсулта и е със сменена става, а по краката му има непоправими поражения от гангрена.

Тежката съдба на две деца трогна цяла България
 
Лекарите от Травмотологично отделение в Смолян, са подобрили значително състоянието на 60-годишния мъж, който тежи малко над 40 кг. „Чувствам се много по-добре от преди“, сподели Ангел.

бащата на Лили и Митко
Dariknews.bg
 

В момента той ще бъде настанен за седмица в Санаториума в Баните, където ще се грижат за него. Благодарение на добри хора, в момента се ремонтира дома им във Вълчан дол, като предстои да му се направят и протези.

Комисия разпределя даренията за Лили и Митко, които гледат родителите си
 
Много хора откликнаха в помощ на семейството, бизнесмен от Варна се ангажира сериозно с проблемите на Хайтови и помага много“, сподели близка на семейството, която се грижеше за Ангел в болницата в Смолян.

Благотворителната инициатива на Десислава Радева, която тя пази в тайна
 
Митко и Лили, които се грижат за болния си баща и майка си, са ученици в Давидково. Преди дни те бяха на гости в президентската резиденция „Бояна“. Лично първата дама Десислава Радева пристигнала в селото в края юли, за да вземе децата със себе си да гостуват в столицата. „Знам, че децата бяха в София, но от неделя са си в село“, промълви още Ангел.