Кой не обича да си пише с човек, към когото изпитва чувства? Всеки път като видим името на този човек на екрана си, цяло ято пеперуди политат в стомаха ни.
 
Всъщност писането в чат приложенията нерядко е считано за барометър за интереса към връзката ни. А това е толкова неправилно! Ако писането помежду ви намалее, това най-вероятно не означава нищо лошо, въпреки че именно така го интерпретирате. Тогава какво може да означава?  Вижте в канала "OMG Facts" във vbox7:

1. Имате нормална, здрава връзка

Нека си признаем - писането нон-стоп е характерно за началните етапи от връзките. Когато връзката се развие, се увеличава доверието между хората. Но друго е редно да се запитате, ако сте във връзка и намалите писането: Общувате ли по друг начин? Показвате ли взаимно любов на живо?
 
2. Просто сте по-заети

Преди да натиснете паник бутона, поемете дълбого въздух и се огледайте около себе си. Вероятно в офиса ви е напечено, а най-вероятно и в този на партньора ви е така. В идеални условия човекът до вас би ви предупредил, че е зает, за да не очаквате постоянно писане. Но ако изпитвате недоверие или поведението му ви притеснява, най-добре говорете с него.
 
3. Проблеми във връзката

Дайте си време и помислете добре - дали пък не става въпрос за отдръпване. Може би просто интересът на другия човек е намалял. Може би бързото обвързване е уплашило другия човек. Единият вариант е да успокоите топката и да изчакате, опипвайки почвата. Другият вариант почива на максимата, че най-добрият начин да получиш информация, е като я поискаш. Говорете.
 
И още:

Три знака от чата, че връзката ви е към края си (ВИДЕО)

Какви са намеренията му - просто флирт или сериозна връзка? (ВИДЕО)

Как технологиите съсипват любовния ни живот? (ВИДЕО)