Влогърка научи по трудния начин, че не трябва да играеш с храната си. Момичето, познато като Seaside girl Little Seven, качи видео в китайската платформа Kuaishou, в което се вижда как се опитва да изяде жив октопод.

Но като всяко живо същество, изпаднало в опасност, октоподът се е опитал да се защити, залепяйки се с пипалата си за лицето ѝ. Във видеото се чува как момичето крещи „не мога да го махна“, „лицето ми е обезобразено“. Мнозина биха се отказали от предизвикателството, но явно в името на хилядите последователи Seaside girl Little Seven е решила все пак да го изяде, обещавайки, че ще го направи във следващото видео.
 
От британския Daily Mail съобщават, че този вид октопод е доста хищен, а възрастен екземпляр има по 280 вендузи на всеки от 8-е си крайника. Всяка една вендуза пък има хиляди химически рецептори. 

Как можете да получите повече популярност в Instagram? (ВИДЕО)

Влогърката живее в  град Лианюнганг и съдейки по профила ѝ, тя обожава да яде морска храна. В едно от последните си видеа тя се оплаква, че съдържанието, което качва, не трупа гледания. Е, видеото с октопода обиколи световните новинарски сайтове, така че за добро или зло Seaside girl Little Seven е вече известна.

И още:

Пет неща, които не трябва да правите в Instagram (ВИДЕО)

Лейди Гага пусна видео с българска народна песен в Instagram

Най-високоплатените знаменитости в Instagram (СНИМКИ)