Лейди Гага
Лейди Гага / Guliver/Getty Images
Ексцентричната певица Лейди Гага пусна загадъчно видео в профила си в Instagram, в което звучи част от българската народна песен "Кавал свири". Видеото е с продължителност от само няколко секунди и към него няма обяснение, а само #GagaFiveFootTwo.

Скандалните тоалети на една суперзвезда (СНИМКИ)

Само за минути краткото клипче, което вероятно е тийзър към документалния филм Five Foot Two, който ще бъде излъчен по HBO, събра над 140 000 гледания. 
 

#GagaFiveFootTwo

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

Лейди Гага беше у нас през 2012 година, когато изпълнителката зарадва българските си почитатели с грандиозен концерт.

Вижте снимки от концерта на Лейди Гага у нас в галерията тук

Не е ясно дали още тогава певицата се е впечатлила от българския фолклор, но ето че пет години по-късно тя избра част от песента "Кавал свири", за да промотира биографичния филм Five Foot Two.
Филмът, който HBO ще излъчи през септември, е посветен на завръщането на Лейди Гага на музикалната сцена с албума "Joanne", Продукцията ще даде на феновете "безпрецедентен достъп" до ексцентричната поп звезда.

Деколтето на Лейди Гага разби конкуренцията на Грами (СНИМКИ)

Документалната лента проследява изминалата година от живота на изпълнителката, наситена с важни събития - излизането на албума ѝ "Joanne" през октомври 2016 г., раздялата ѝ с актьора Тейлър Кини, както и успешната ѝ изява на актьорското поприще.

Ако и вие сте Гага фенове, вижте още:

Горещото шоу на Лейди Гага на Супербоул (СНИМКИ)

Лейди Гага сред моделите на Марк Джейкъбс в Ню Йорк
 (СНИМКИ)

Неузнаваема Лейди Гага на Супербоул (СНИМКИ)

Тя е просто Лейди Гага (СНИМКИ)