Марго Роби и Райън Гослинг изглеждат привлекателни в розово като световноизвестните кукли Барби и Кен в новия трейлър на предстоящия игрален филм "Барби".

Тийзърът започва на плажа в Страната на Барби, докато Роби, облечена в розова рокля от гингам и подходяща шапка, поздравява своите колеги.

Warner Bros

Песента „Fun, Fun, Fun” на „Beach Boys” създава настроение, звучейки като фон, докато куклите организират оживени партита.

В момент, в който актьорът от „La La Land” Гослинг се чува да пита Барби/ Робби: "Мислех, че може да остана у вас тази вечер". Тя отговаря с усмивка и пита "Защо?", на което той отговаря "Защото сме гаджета", преди Барби да попита "За да правим какво?".


След кратък период на мълчание Кен признава: "Всъщност не съм сигурен".

Warner Bros

На друго място се вижда как Барби кара розовия си кабриолет покрай табела с надпис "Real World this way".

Изглежда, че Warner Bros Pictures планират да разкажат различна история за Барби в своята адаптация с живи актьори, тъй като заедно с видеото написаха: "Да живееш в Страната на Барби означава да бъдеш съвършено същество на съвършено място. Освен ако не изпаднеш в пълна екзистенциална криза. Или сте Кен".
Пускането на трейлъра идва в момент, в който във вторник в Instagram бяха обявени множество звезди, сред които Дуа Липа в ролята на Барби русалка и Хелън Мирън като глас на разказвача.

Warner Bros

Във филма на номинираната за "Оскар" актриса и режисьор Грета Геруиг ще видим и актьора от "Доктор Кой" Нкути Гатва в ролята на свирещия на китара Кен и Никола Кофлън от "Бриджъртън" като дипломатката Барби.

Другите участници в кастинга включват Ана Круз Кейн в ролята на Барби от Върховния съд, Емералд Фенел от „The Crown” в ролята на Мидж - най-добрата приятелка на Барби, и Скот Евънс в ролята на Кен с каубойска шапка.
БГНЕС