/ Thinkstock/Getty Images
Преди близо 13 години будилникът на американец попаднал зад една от стените в дома му и останал заклещен там. Любопитното е, че след толкова дълго време алармата му все още се задейства всяка вечер, съобщи ЮПИ.

Звукът, който спираме да чуваме като прехвърлим 25 години

Джери Лин от Питсбърг, САЩ, разказва за местно издание, че всяка вечер алармата на будилника се включва в 18:50 часа или в 19:50 в зависимост от това кое време на годината е.
Мъжът споделя, че по невнимание е изпуснал часовника във вентилационна шахта през септември 2004 г., докато правел ремонт на дома си.

Когато това се случило, алармата на часовника била настроена да се включи 10 минути по-късно, за да сигнализира на Лин къде да пробие дупка във всекидневната, за да монтира телевизионен приемник.

Мъжът допълва, че очаквал алармата да продължи да се включва не повече от два или три месеца, допускайки, че за това време батерията на часовника ще се изтощи. Вместо това вече близо 13 години сигналът се задейства всяка вечер.
Джоуи Лин отдавна е свикнал със звука и вече не му обръща внимание. Мъжът дори намира ситуацията за "симпатична". По-интересно става, когато в дома му идват гости. Тогава все още функциониращият будилник се превръща в тема на разговор.

Лин и съпругата му са категорични, че не възнамеряват в скоро време да извадят часовника с работеща аларма.
БТА