С какво ли не може да ни изуми едва няколкомесечно човече. Макар и много мънички и крехки, бебетата имат добра двигателна култура и стига тя да се развива от ранна детска възраст, мъниците може да направят чудеса. Пример за това е 21-месечният Джошуа от Калифорния.

Малчуганът започнал да рита още преди да проходи. Малкият мъж следва примера на своя баща, който е специалист по таекуондо и вече усилено тренира уменията си по бойни изкуства. 

Благодарение на TikTok Джошуа вече набира популярност. Таткото на мъника представи сина си в социалната мрежа, като публикуват видеоклипове с изключителните му способности. Малкият демонстрира как рита с крачета както у дома, така и на детската площадка навън.

"Джошуа изпълни първия си удар по таекуондо, когато беше на седем месеца, а на осем месеца вече тренираше уменията си", похвали го баща му пред последователите, които детето набира в мрежата.

"Джошуа има сила и добра координация. Той дори може да определи дистанцията на ритането си. Тренирах дълго време малки деца, а малкият Джошуа е страхотен", отбеляза таткото на малкия боец.