Меган и Хари искат да се обновят дома си отново, за да го направят перфектен за Арчи.

Херцогът и херцогинята на Съсекс искат да направят още промени и ремонти в новия си дом Frogmore Cottage.

Хари и Меган са кандидатствали за разрешение за ремонтно планиране, което да им позволи да направят още промени по старата сграда, която е със статут клас II. Този статут означава, че сградата е от особен интерес за страната и изисква всички усилия за опазването и. Поради тази причина всеки ремонт трябва първо да бъде одобрен от местния общински съвет.

Най-бляскавите замъци на британското кралско семейство (ВИДЕО/СНИМКИ)

Хари и Меган искат допълнителни подобрения по външния вид на сградата, което включва смяна или ремонт на вратите, прозорците и стените. Двойката също се надява да може да обнови и някои от външните постройки, да инсталира осветление в градината и да извърши ново озеленяване на прилежащите площи.

Frogmore Cottage
Gulliver/Getty Images

Източници от кралския двор споделят, че „Меган се е заела сериозно с осъществяването на проекта и иска окончателният дизайн да бъде идеален за тях и за Арчи".

принц Хари, Меган и Арчи
Gulliver/Getty Images

Плановете за тези ремонти бяха разкрити в документи, публикувани от общинския съвет на Уиндзор и Мейденхед, който трябва да вземе решение по заявленията.

Бъкингамският дворец отказа да коментира плановете на кралската двойка, но е ясно, че ремонтите на къщата, построена през 1801 г., ще бъдат платени с пари на данъкоплатците, докато разходите по озеленяването ще бъдат поети от личните финанси на кралското семейство.

Кралска идилия: Хари и Меган празнуват 1 година семеен живот

34-годишният Хари и 37-годишната Меган се нанесоха в Frogmore Cottage през април, малко преди раждането на първото си дете Арчи на 6 май.

http://

И още:

Красавицата, която открадна сърцето на принц Хари (СНИМКИ)

Защо бебето на принц Хари и Меган носи презимето Маунтбатън-Уиндзор?

Пет пъти, в които Меган Маркъл наруши кралския етикет (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук