Учителка на Меган Маркъл: Принц Хари не знае какъв късмет е извадил

Меган Маркъл
Меган Маркъл / Gulliver/Getty Images
Тридесет и шест годишната актриса Меган Маркъл, която ще се омъжи за принц Хари на 19  май, е прекарала детството си в Холивуд.

Красиви и влюбени: Принц Хари и Меган, принц Уилям и Катрин (СНИМКИ)

Броени дни преди сватбата жителите на  родния ѝ Лос Анджелис си я спомнят като момиче отдадено на благотворителността, обожаващо кучета и блестящо на училищната сцена, предаде Асошиейтед прес.

Меган Маркъл
Меган Маркъл Gulliver/Getty Images

Меган Маркъл е зашеметяваща и в рокля под 400 долара (СНИМКИ/ВИДЕО)

Меган Маркъл е учила в католическо основно училище и гимназия, макар да не е католичка. Там тя участвала в мюзикъли и получила първите си уроци по социален активизъм. Бъдещата съпруга на принц Хари споделя, че именно той ще е основната цел в живота ѝ сега.

Херцогиня Кейт и Меган Маркъл откраднаха вниманието в Лондон (СНИМКИ)

 Любимата учителка на Меган Маркъл - Мария Полия, казва пред Асошиейтед прес: "Принц Хари не знае какъв късмет е извадил с Меган".

Меган Маркъл и принц Хари
Меган Маркъл и принц Хари Gulliver/Getty Images

"Като си помислите в какви кръгове се движи принц Хари и колко много образовани и културни жени е срещал през живота си. Но аз познавам искреността и състрадателността на Меган, нейната задълбоченост е нещо, което сигурна съм не всички онези жени притежават", категорична е Мария Полия.

Първа официална изява на Меган Маркъл в присъствието на кралицата (СНИМКИ)

Бъдещата съпруга на принц Хари още си спомня думите, с които Полия ѝ помогнала да преодолее страха си от участие в благотворителната инициатива "Сид Роу кичън суп".
 
"Постави нуждите на другите над собствените си страхове", казала ѝ учителката.
 
Родителите на Меган Маркъл се развели, когато тя била на 6 години, но въпреки това я отгледали с общи усилия.

Меган Маркъл
Меган Маркъл Gulliver/Getty Images

Бащата на Меган, който работел като осветител в сериала "Женени с деца", често я взимал със себе си на снимачната площадка. Именно там се зародила и обичта на Меган към кучетата.

Преди и сега: Любимите Ал и Пеги Бънди от "Женени с деца" (СНИМКИ)

Хора от продукцията разказват, че годеницата на принц Хари заделяла от вечерята си, за да храни кучето от сериала - Бък, много обичала да го гали и да си играе с него.
Стивън Рит - собственик и треньор на Бък, си спомня: "Томи често я водеше на снимачната площадка, разбира се тя си играеше с Бък много", "Доста деца се въртяха около него", казва още Рит, но подчертава: "Меган беше мъдра още като дете, по-зряла от повечето деца на нейната възраст".

Меган Маркъл
Меган Маркъл и принц Хари Gulliver/Getty Images

Обичта на Меган Маркъл към кучетата пък изиграла важна роля при първата ѝ среща с кралица Елизабет Втора в Бъкингамския дворец.

Принц Хари за Меган Маркъл: Дори коргитата на баба веднага се влюбиха в нея (ВИДЕО)
 
"Коргитата веднага те харесаха“, каза през смях принц Хари в телевизионно интервю през ноември, гледайки към годеницата си. „От 33 години винаги ме лаят. Тя просто влезе и нищо. Замахаха с опашки".

Всички новини около сватбата на принц Хари и Меган Маркъл четете тук

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА