Славяни отново загубиха битката
Тежките дни за Славяни продължават. Първо загубиха битката за територия, Роберта загуби капитанската битка, а сега Красивите загубиха и първата номинационна битка.

NOVA

В нея двама мъже от всяко племе се държаха за дървени колове, а по един мъж и жена от племе ги дърпаха, опитвайки се да ги откъснат. Добрин се оказа непосилна задача за Роберта и Веселин, докато Елена и Юлиян успяха да се справят с Томас и после с Март. По този начин Добрин отново се превърна в герой за Траки, а Роберта обвини Веско за загубата, защото според нея той е избрал грешната стратегия и е отказал да слуша съветите на останалите.

NOVA

Номинациите на Славяни бяха предвидими. Роберта очакваше да бъде номинирана, както се и случи. Основният довод на мъжете беше, че са си дали дума да номинират първо хора от другото племе. „За мен Роберта е най-силната жена в този формат“, бяха думите на Веско.

Траки запазиха комфорта си в лукса въпреки Юлиян (ВИДЕО)

„Това ми беше една от най-тежките битки и първата истинска битка в това племе“, сподели Юлиян. Всички Траки бяха доволни от победата и факта, че са дали всичко от себе си този път. „Добата е нашият Хълк“, заключи Пламен. Но дали победният устрем на племето ще продължи или ще бъдат свалени на земята, следва да разберем.
 
Юлиян спечели поредната елиминационна битка в „Игри на волята“ (ВИДЕО)

Тази вечер предстои ключова номинационна битка. Славяни вече излъчиха един войн за петък и ако загубят и сега, това ще означава, че следващата седмица със сигурност ще са само трима срещу 8 войни на Траки. Дали Томас, Веско, Март и Роберта ще успеят да се запазят като племе?

NOVA

Траки взеха три поредни победи и изглеждат непобедими, особено сега когато Юлиян отново се раздава в битките. Дали ще станем свидетели на поредна тяхна победа и запазване на племето или все пак Славяни ще успеят да ги изненадат? Кой ще спечели битката и кой ще е вторият номиниран ще разберем от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram