Стоян напусна шоуто
„Първият Гига сблъсък“ - така определиха другите войни битката между Юлиян и Стоян и познаха, защото играта за оцеляване продължи над три часа!

Двамата се бориха до тъмно.

NOVA

Битката включваше гребане до шамандура в открито море, където трябваше да вземат брадва, след това да се върнат на брега, да разсекат 10- сантиметрова греда и да срежат въжето под нея. Въжето освобождаваше частите от пъзел, които трябваше да наредят, но преди това трябваше да стигнат до края на трасето, стъпвайки върху частите от пъзела, които бяха 30 парчета.

NOVA

Битката беше епична и продължи над 3 часа.

Славяни отново познаха победата, Траки скочиха срещу Юлиян (ВИДЕО)

По-добър беше Юлиян, който взе победата и заяви: „Това беше най-трудният пъзел евър“, заяви победителят. „Не бях готов да си тръгна“, пък бяха последните думи на Стоян в шоуто.

NOVA

Траки се изненадаха от прибирането на Юлиян, защото вече беше тъмно и очакваха, че той е загубил битката. Появяването му не ги зарадва, а учителят откровено им заяви, че другите вече не го интересуват и той играе за себе си. Какво ще се случи в племето, дали напрежението ще изчезне или напротив ще стане по-голямо, ще разберем другата седмица.

NOVA

В понеделник предстои битката за територия. Славяни са сериозно намалени като племе, но дали ще успеят да се мотивират и да се настанят в лукса? Траки са раздирани от напрежение заради Юлиян, но дали вилата е достатъчно голям стимул за племето да се обедини? Всичко това ще разберем в понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram