След капитанска победа Стоян получи шанса да се види с приятелката си Валерия и да й предложи брак, то ситуацията за спасителя вече е съвсем друга.

Племената влязоха в номинационна битка. По един войн беше на катапулт, от където изстрелваха топки. На Арената стояха по четирима от всяко племе, които се опитваха да хванат снарядите в своите кепчета. Юлиян и Пламен показаха уникален синхрон и пожарникарят успя да хване всички 5 топки за Траки и по този начин да спечелят битката за своето племе.
 
Стоян предложи брак на приятелката си Валерия в “Игри на волята” (ВИДЕО)

Славяни отново трябваше да номинират и този път Стоян излезе на преден план. Основният довод на останалите е, че при евентуална тяхна победа, той ще се изправи срещи Юлиян, а двамата имат сметки за уреждане и войните са сигурни с победата му. Но дали не си правят грешни сметки Славяни и кой ли ще бъде номиниран от тяхното племе ако и отново загубят битката?

NOVA

Стоян прие спокойно своята номинация. „Крайно време е и аз да отида на елиминация“, сподели той. Как ще се справи и кой ще е противникът му, ще разберем в следващите епизоди.

Траки свикват с лукса, отново ще спят във вилата в „Игри на волята“ (ВИДЕО)

А напрежението при Траки расте с всеки изминал ден. Юлиян е в центъра на всички скандали. Учителят не харесва, че жените са в коалиция. Според него те вече не се хвърлят в битките, защото дори да загубят ще го номинират. Как ще се развият отношенията и дали наистина той отново ще бъде номиниран?

NOVA

Четвъртък вечер ще видим втората номинационната битка за седмицата. Славяни излизат максимално мотивирани, защото не искат да изпращат втори войн на битка за оцеляване в петък, но дали мотивацията ще е достатъчна? Траки пък излизат без мотивация в битките, защото повечето от племето искат да отстранят Юлиян от играта. Как ще се развие битката, кое племе ще загуби и кой ще е вторият номиниран ще разберем от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram