Славяни загубиха битката за територия
Уникална битка за територия се проведе в „Игри на волята: България“. Племената трябваше да пренесат 24 парчета от пъзел, като за целта двама от всяко племе бяха вързани с разтегателно въже, а между тях по двама от племе висяха надолу с главите от люлки. Първият пост взимаше парче и го подаваше на единия войн от люлката и така войните трябваше да си предават парчетата ръка в ръка, докато не събраха всичките на масата за нареждане.

NOVA

Най-бързи бяха Траки, за които на люлките бяха близначките Елена и Стефания, които показаха, че наистина могат да се разбират само с поглед, а понякога и без него. Двете бяха безупречни, а след тях Венцислава успя да нареди пъзела, докато Славяни още си подаваха частите. По този начин Траки за втора поредна седмица ще спят във вилата, а Славяни ще са в рибарската колиба.

Юлиян надви Александър в елиминационната битка в „Игри на волята“ (ВИДЕО)

NOVA

След края на битката Март беше най-ядосан от Славяни. Според него, хората на люлките - Томас и Стоян, не са се справили. Обратно в колибата, Стоян заяви, че поема вината за загубата и призна, че е изпитвал болка по време на битката. Дали това е нова стратегия или наистина Стоян смята, че е виновен, ще разберем в следващите епизоди.

NOVA


Близначките от „Игри на волята“ такива, каквито не ги познавате (ВИДЕО)

Още във визитката си, Веселин заяви, че иска да си намери българско момиче, с което да направи семейство и да се завърне в България. Тази вечер видяхме как шофьорът на камион подари цвете на Роберта, а след това й каза, че за него тя е „каймакът, а не утайката“. Дали Веско е намерил жената на сърцето? Дали Роберта изпитва нещо към него или всичко това е стратегия, следва да разберем в „Игри на волята: България“.

NOVA

Във вторник предстои капитанска битка между мъж и жена. Ана Мария ще се изправи срещу Стоян, в опит да се докаже на всички в своето племе. Каква ще бъде битката, за какво ще се борят двамата и кой ще спечели ще разберем от 21.00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram