Стоян тъгува за приятелката си
Траки най-накрая успяха да спечелят битката за територия и за първи път да се настанят в луксозната вила.

Битката беше морска и двете племена трябваше да плуват до понтон, един по един, носейки боди бордове със себе си. На понтона трябваше да вземат пояс и с него да скочат върху боди борда, след което трябваше да бъдат изтеглени на брега от останалите играчи. На финала трябваше да се покатерят на кула и от там да нанижат пояса на мишена, хвърляйки го.

Игри на волята
NOVA

През цялото време на играта Славяни водеха, докато се стигна до последния пети участник, Роберта, която не успя да наниже пояса и по този начин даде шанс на Юлиян, който беше последен за Траки. Той навакса преднината им и наниза пояса си от втория опит, с което племето му спечели битката.

Амелия-Мира и Георгиос напуснаха „Игри на волята: България“ (ВИДЕО)

„Вината за днешната загуба е изцяло моя“, сподели Роберта, но не на това мнение беше Стоян, който обвини Юлиян, че не е играл по правилата. Според спасителя, качването на учителя от външната страна на кулата е нарушение на правилата. Фактът, че поясът се закачи за въжето, а не влезе централно в мишената, също ядоса Стоян. Любопитното в случая е, че самият Стоян също се качи от външната страна на кулата. Дали младият спасител не може да губи? „Трябва да се научим да приемаме загубите“, заключи Март.

Игри на волята
NOVA

Радостина и Ана-Мария споделиха на Александър, че в техния лагер вече са и близначките, с които са се разбрали да номинират Юлиян, а след него Пламен. Алекс се съгласи с тях и за пореден път каза, че не харесва Юлиян и го смята за първичен. Дали поредната стратегия на Траки ще проработи, ще видим през следващите епизоди.

Близначките от „Игри на волята“ такива, каквито не ги познавате (ВИДЕО)

Стоян сподели на Веселин, че не се чувства добре, защото постоянно мисли за приятелката си Валерия. Разказа му, че са се скарали преди да влезе в предаването и, че тя е била против участието му. Вътре обаче Стоян е осъзнал, че не може без нея. Дали ще издържи до края или заради любовта си ще напусне шоуто?

Роберта и Стоян за първи път прекрачиха прага на рибарската хижа. Стоян е разочарован от условията, за разлика от Роберта, която сподели, че й харесва. След това разказа на мъжете, че я е страх от тъмното и не иска да спи сама. Единствената дама при Славяни остана впечатлена от отношението на мъжете към нея и факта, че не я обвиниха за загубата.

Игри на волята
NOVA

Тази вечер предстои капитанската битка. В нея ще участват Александър и Веселин. За какво ще се борят този път, кой ще спечели и каква ще бъде голямата изненада от битката, ще разберем от 21:00 часа по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram