Венцислава изненада всички с номинацията си
„Колелото на смъртта“ изпрати на битка за оцеляване не кой да е, а силния и доказал се като един от най-добрите играчи в „Игри на волята: България“ Юлиян. Племето му загуби битката, която беше за издръжливост.
 
Славяни спечелиха пленник в „Игри на волята“ (ВИДЕО)

В нея войните участваха един срещу друг в три рунда, като целта беше да свалят противника от колелото. Славяни се оказаха по-добри и взеха ценна победа с 3:1 и така изпратиха Траки на съвет.

NOVA

Номинациите на Траки показаха, че всеки играч има собствена стратегия, независимо дали изглежда част от лагер или не. Изненадата този път поднесе Венцислава, която номинира последна. Именно от нейния глас зависеше дали Юлиян ще отиде на битка за оцеляване или Ана-Мария. Военната даде гласа си за Добрин и по този начин Юлиян остана с три номинации. Решението й изненада Пламен, а Юлиян го прие за предателство. Какво ще се случи с отношенията им занапред следва да разберем.

В лагера на Славяни всички останаха много доволни от битката и особено от включването на Александър, който им показа, че ще участва абсолютно пълноценно и могат да разчитат на него. Алекс заяви, че се чувства добре в новото си племе, а Веско сподели, че е много доволен от избора, защото по този начин е отместил напрежението от Роберта и вече на прицел ще е Александър. Но дали останалите смятат така?

NOVA

В Траки разделението на лагери вече е явно. Юлиян махна зеления екип и декларира принадлежността към Прабългари. Венцислава сподели, че съвсем осъзнато е гласувала за Добрин, знаейки, че по този начин номиниран ще е Юлиян. На Пламен обаче военната каза, че не е броила гласовете. Дали Венци излъга Пламен или иска да представи решението си като стратегия ще разберем в следващите епизоди.

Сега в „Игри на волята: България“ предстои изключително важна номинационна битка, защото освен че загубилото племе трябва да излъчи номиниран, той ще трябва да се изправи и срещу сочения за много силен Юлиян. Кое племе ще спечели битката и кой ще номинират ще разберем от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram