Капитанът на Траки загуби битката с Веселин
Във вторник се проведе капитанската битка в „Игри на волята: България“. В нея един срещу друг застанаха Александър от Траки и Веселин от Славяни. И ако изборът на Веско беше единодушен, то този на Траки не. Племето беше разделено между Александър и Пламен, като в крайна сметка Алекс беше по настоятелен и готов за битка. Разбира се, Юлиян изобщо не беше съгласен с този избор и заяви, че племето прави голяма грешка.

Траки за първи път стъпиха в лукса на „Игри на волята“ (ВИДЕО)

Капитанската битка беше силова. Двамата трябваше да минават през препятствия, теглейки гюлета, всяко едно тежащо по 15 кг. След всяко препятствие гюлетата се увеличаваха, като на финала достигнаха до 6 - или общо тегло от 90 кг.

NOVA

Битката беше изключително трудна и за двамата, които накрая трябваше да спрат, за да съберат сили. В крайна сметка по-силен се оказа Веско, който успя да премине през финалния етап и да развее знамето на племето.
 
Амелия-Мира и Георгиос напуснаха „Игри на волята: България“ (ВИДЕО)

Капитанът на Славяни можеше да избира между пица за цялото племе или личен имунитет, който освен, че ще го спаси, ако стигнат до номинации, върви с пленник от Траки. Веселин избра имунитет и взе в плен Александър, защото го смята за силен играч, а и ще може да бъде номиниран в бъдещите битки. „Аз съм най-прецакания участник в това шоу“, бяха първите думи на Алекс, когато разбра новата си съдба.

NOVA

Дали ще успее да се адаптира, дали ще се включи пълноценно в битките или ще продължи да играе за Траки, ще разберем в следващите дни.

Близначките от „Игри на волята“ такива, каквито не ги познавате (ВИДЕО)

Днес е първата номинационна битка за седмицата. Как ще реагират Траки, когато видят, че доскорошният им капитан излиза срещу тях? Как ще се справят Славяни и дали Александър ще се включи пълноценно в битката или ще има друга стратегия? Кое племе ще спечели и кой ще е първият номиниран за седмицата? Всичко това ще разберем от 21.00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram