Стоян от "Игри на волята" може да спечели, а може и да не спечели състезанието, но вече едва ли паричната награда го вълнува толкова много. Защото той спечели доверието на любимата жена и нещо повече - двамата вече са сгодени. Каналът "Cool News" във vbox7 разказва:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Когато правите всичко ЗАЕДНО 💑 @couple @couplegoals

A post shared by Стоян💎Вълчев (@stoyanvalchev_) on


След победата си в капитанската битка Стоян избра да се види с Валерия, за която вече знаем. Той обаче се притесняваше, че тя няма да дойде, тъй като двамата са се скарали преди влизането му в "Игрите" - тя била против това.
 
Но Валерия се появи в прекрасна червена рокля и Стоян ѝ каза всичко, което искаше. "Най-тежко е да не те виждам, да не те чувам, да не мога да те прегърна", каза ѝ той.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday my LOVE! ❤️ @loriami

A post shared by Стоян💎Вълчев (@stoyanvalchev_) on


"Няма друг като мене, който да те обича толкова силно... не мога без тебе", продължи Стоян.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happiness 🌊

A post shared by Стоян💎Вълчев (@stoyanvalchev_) on


Самата Валерия първоначално му каза, че ако иска да бъдат заедно, той трябва да я спечели. Е, при появата на пръстена като че ли условието отпадна.
 
"И тя каза "да", написа Стоян в личния си Instagram профил. Поздравленията заваляха от други участници във формата.
 
Самата Валерия е рускиня и е професионална танцьорка. Стоян беше споделил пред мъжете в племето, че неговите приятели били против връзката им, но той не ги послушал и от ден на ден се влюбвал все повече в нея.