През последната седмица казахме довиждане на още един участник в "Игри на волята". Разбира се, става въпрос за Александър, който доскоро се изживяваше като лидер на Траките, но играта така се завъртя, че стана пленник, после номиниран, а накрая и изгонен от шоуто.



В поредната битка за територия Траките спечелиха правото да живеят във вилата, но не това беше най-интересно. Както винаги, по-вълнуващото беше в разговорите на участниците. Вижте в канала "Social Virals" във vbox7:



Така например Радостина, която рядко повдигаше завесата на личния си живот, разказа за най-разтърсващото събитие в живота си - разводът. Тя го направи в разговор с Венцислава, като разказите и на двете ги сближиха помежду им.



По-интересното обаче беше в лагера на Славяните, където любовните искри, за които бяхме писали по-рано, си стават истински пожар. Разбира се, става въпрос за Веско и Роберта.
 
Прави впечатление, че той се отнася грижовно към нея. Но тук има нещо повече от джентълменство. По-рано той си беше изразил съжаление, че Роберта е обвързана, а в последните дни дори видяхме, че той ѝ подарява цвете.



Редно е да споменем, че подобно отношение Веско имаше и към Амелия-Мира, което обаче не му попречи да я номинира.



Всичко това обаче не бива да е изненада. Още при влизането си в шоуто Веско заяви, че иска да си намери българско момиче, с което да създаде семейство и да се върне в България. Както знаем, Веско е шофьор на камион в САЩ.