Победата във втората номинационна битка в „Игри на волята: България“ тази седмица извоюваха Славяни.

NOVA

В играта участваха по петима войни от всяко племе. Те трябваше да редят монети една върху друга на забит в земята меч. Монетите бяха три размера - малки, средни и големи. На финала останаха Веско и Стоян за Славяни и Ана-Мария за Траки. Кулата на оперната певица обаче не издържа и монетите й паднаха, като по този начин победата отиде при Славяни. Юлиян предположи, че тя е загубила нарочно, за да бъде номиниран.

Траки спечелиха номинационната битка, Стоян отива на битка за оцеляване (ВИДЕО)

Номинациите на Траки бяха без изненада за никой, а скандалите от вилата се пренесоха и на Арената. Юлиян нападна жените, че са в коалиция и не им пука за битките. Дамите му отвърнаха с номинации. Жените се аргументираха с това, че той се държи грубо и нагло. „Те слабите само това могат да правят“, беше лаконичен в отговора си учителят.

NOVA

Тази вечер ще се проведе битката за оцеляване между Стоян и Юлиян. Между двамата имаше напрежение докато бяха в едно племе, което после се пренесе и в битките на Арената. Каква ще е битката за оцеляване, кой ще се справи и кой ще напусне ще стане ясно от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram