Славяни загубиха, но се чувстват победители в „Игри на волята: България“
В понеделник вечер се проведе битката за територия в „Игри на волята: България“. В нея по един войн държеше кош над земята само с ръце. Войните плуваха до понтон в морето, от където взимаха торби с пясък, като всяка торба тежеше по 2 кг.

NOVA

На брега минаваха под мрежа и накрая стреляха с торбичките по коша на противника. Колкото повече торби се вкарваха, толкова по-трудно ставаше за война да държи коша.

Юлиян спечели поредната елиминационна битка в „Игри на волята“ (ВИДЕО)

Роберта и Добрин бяха избрани да държат кошовете за своите племена. След един час и 35 минути в коша на Добата имаше цели 46 кг, а в този на Роберта 18 кг, но те се оказаха прекалено тежки за дамата, която първа изпусна коша на земята. „Съжалявам“, бяха първите й думи и то през сълзи. По този начин за трета поредна седмица Траки остават в резиденцията.

NOVA

Въпреки загубата Славяни напуснаха Арената, чувствайки се като победители, защото те са едва 4 човека и въпреки това малко не им достигна да преборят силния Добрин. В знак на благодарност, Роберта направи специална салата на Веселин под формата на сърце. „Харесвам я като човек и съплеменник, няма нищо друго“, бяха думите на Веско. Но дали все пак няма да видим нещо повече между двамата, ще разберем в следващите епизоди.

NOVA

Според Добрин победата им е заради грешната стратегия на Славяни с избора на Роберта да държи, а според Юлиян най-слабият участник с племето им е Ана-Мария и отново се е видяло в битката. Останалите Траки обаче смятат, че учителят нарочно е избрал да бъде последен и се е надявал да загубят битката, като най-разочарован от случката е Пламен, който единствен продължава да е близък с Юлиян. Дали това приятелство приключи и ще видим един друг пожарникар? Това ще разберем в следващата седмица.

Зрителите видяха и още една дарба у Роберта, която пя народна песен на мъжете. Тя сподели, че от малка се занимава с музика и обича да пее. „Пренесох се в моето село, много беше хубаво“, сподели Веско.

NOVA

Тази вечер предстои капитанската битка. В нея ще видим Роберта срещу близначките. Елена или Стефания ще участва? Каква ще е битката, за какво ще се борят и кой ще спечели, ще разберем от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram