/ Gulliver/Getty Images
През следващите две седмици актрисата Фелисити Хъфман, прочула се с ролята си в сериала "Отчаяни съпруги", ще бъде известна като затворничка No.77806-112. Тя се яви във федерален затвор в Калифорния, за да излежи 14-дневната си присъда, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Актрисата Фелисити Хъфман беше осъдена на 14 дена затвор
 
56-годишната Хъфман се е явила доброволно в затвора в Дъблин в района на залива на Сан Франциско, Калифорния, придружена от съпруга си, актьора Уилям Мейси, съобщават представителите на актрисата от TASC Group.
 
Затворът, в който Фелисити Хъфман ще прекара две седмици, е с ниска степен на охрана. В миналото в него е лежала друга известна особа - "Холивудската Мадам" Хайди Флайс, припомня БТА. Подобно на останалите затворнички Хъфман ще получи униформа и бельо и към нея ще се обръщат с номера й. Актрисата ще дели стая и тоалетна с три жени.

Сагата с подкупи за университети от холивудски звезди: Лори Локлин пледира невинна
 
През септември Фелисити Хъфман беше осъдена на 14 дни затвор, след като се призна за виновна по обвиненията, че е платила подкуп, за да улесни влизането на дъщеря си София в престижен университет. На актрисата бяха наложени също глоба от 30 000 долара, 250 часа обществено полезен труд и едногодишна пробация. В корупционната схема бяха обвинени над 50 души.

И още:

Актрисата Фелисити Хъфман ще се признае за виновна в измама

Холивудски актриси дали подкупи, за да учат децата им в престижни университети

До 20 години затвор грозят холивудски звезди заради сагата с подкупи за университети

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА