В последните години не е имало конкурс за "Мис България", който да не е предизвикал шумни скандали около избора на топ красавицата. Така се случи и тази година с избраната Радинела Чушева.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good night! 🌕🍸🎀

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on


Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:

Скандалът стана толкова шумен, че се наложи и тя да каже няколко думи по темата. Според нея снимките, публикувани от конкурса, са направени под лош ъгъл и дори самата тя не се харесва на тях. "Определено и на мен не ми харесват снимките и не виждам прилика с истинската ми визия в живота и ежедневието ми. Който ме познава на живо, може да сподели как изглеждам! Бих била благодарна", писа миската.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Have a great weekend! ❤️🙏🥂😘 #relaxing #spatime💆 #fitgirl

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on


И поясни, че не работи с фотошоп. За разлика от други момичета в Instagram.
 
По-късно, в интервю за "На Кафе", Чушева обясни, че иска скандалът около нея да утихне, за да се заеме с благотворителните цели, които си е набелязала да подкрепи. Е, какво по-хубаво от това да изчакаш бурята да премине, докато си на Малдивите?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#maldives🌴 #lovelife #amazingview @comomaalifushi ❤️🙏 @celuvka_boutique 🥰🥰🥰

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on


Красавицата е именно там в момента и въпреки че времето тук не е твърде лошо, няма как да не ѝ завидим за снимките по бански, зелените палми и летните градуси.
 
"За човек говорят лошо тези, които са по- зле от него. Тези, които са по- добре, са заети да се радват на живота си", пише под снимките тя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on