От няколко дни има нова „Мис България“ 2019. Това е Радинела Чушева. Изборът на бившата адреналинка обаче предизвика множество коментари, полемики, откровен хейт и по-балансирани критики. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happiness 😘 #makeup @julie_makeup_official 😍❤️❤️🌹

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on


Причината за това е изборът на журито и до колко е бил правилен, дали Радинела няма корекции по себе си, дали не е имало по-подходящи за короната. Някои дори призоваха Радинела да върне короната. Е, тя отвърна на всичко това.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on


В публикация във Facebook "Мис България" разкрива някои детайли от конкурса, останали скрити за аудиторията. Така например става ясно, че тя е била с разтегнати коленни връзки по време на церемонията, както и на уморителните репетиции.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мис България 2019 😍 #missbulgaria @grand_hotel_bansko

A post shared by My Beautiful World (@radinela.ch) on


Що се отнася до това как изглежда, Радинела признава, че снимките от церемонията са направени под лош ъгъл и самата тя не се харесва на тях. "Определено и на мен не ми харесват снимките и не виждам прилика с истинската ми визия в живота и ежедневието ми. Който ме познава на живо, може да сподели как изглеждам! Бих била благодарна", пише миската.
 
"Аз не мога да работя с фотошоп, не мога да обработвам всякакви мои черти, както 95% от момичетата в инстаграмите ви", подчертава Радинела и допълва - на конкурса е имало кръг с въпроси, на който е отговорила блестящо и без диалект.
 
Явно обаче коментарите не са секнали и след тази публикация, защото последна нова: "Ако всички споделяха снимки на болни дечица и нуждаещи се хора така, както споделят моите снимки, в България щеше да има много излекувани и подпомогнати хора!!! Но вие предпочитате скандала и цирка, пред благотворителността и доброто..."