"Мис България" 2005 г., Роси Иванова, е безспорно една от най-красивите носителки на престижната титла. Тя винаги е изпъквала с невероятна грация, сексапил и забележителна осанка, която подчертава още повече всички нейни физически качества. Не е случайно, че тя бе избрана за "Мис България"!

В последно време много хора казват, че красавицата заприличала на друга много известна и изключително красива жена – актрисата Анджелина Джоли. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rossii Ivanova (@rossiiivanova) on


Сравнение между двете правят и нейните последователи, които забелязват нарастващата прилика с всяка нова снимка, която брюнетката качва в своя Инстаграм. Не може да се отрече, че има известна прилика между двете. 

За приликата допринася формата на очите на Роси. Не знаем дали Роси има актьорски заложби, но определено може да се преобрази в образа на Лара Крофт, например за Хелоуин.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rossii Ivanova (@rossiiivanova) on


В последно време Роси рядко се появява в медийното пространство.

През 2018 година, по случай 31-вия си рожден ден, тя направи пищно парти в луксозно плажно заведение, намиращо се в морската ни столица Варна, на което присъстваха певецът Миро.

Имаше период, в който тя бе далеч от модния подиум, но през 2016 година направи своето завръщане, когато дефилира за Жени Живкова.

С каквото и да се занимава в момента, сме сигурни в едно – то ще е успешно и се надяваме скоро да научим повече за новостите в живота на Роси Иванова.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rossii Ivanova (@rossiiivanova) on