Кога мъжете виждат жените без грим
Кога мъжете виждат жените без грим / Guliver/Getty Images

Цялостен грим, малко пудра или само блясък за устни, не е тайна, че дамите си имат малки помощници, когато се готвят за среща, особено ако ще е първа. И в това няма нищо лошо, всички искат да направят добро първо впечатление. Но ново проучване показа, че 80 процента от нежната половина на човечеството не се показват без грим пред приятеля си през първия месец от връзката.

И ако мислите, че това не е странно, една трета от дамите тайно стават преди приятеля си сутрин, за да сложат лек грим, а 60 процента изобщо не си махат грима, когато спят с нов мъж.

17 на 100 пък чакат цели два месеца, преди да се покажат без никакъв грим, 16 процента чакат от три до шест месеца, 8 процента се крият зад грима година, а 3% изобщо не позволяват да бъдат видени от приятеля си без грим.

На въпроса „Защо имат нужда от грима“, 58% отговарят, че не изглеждат толкова добре без него, 28% признават, че не биха се чувствали уверени, 12% се опасяват, че няма да бъдат толкова желани, а 2% се страхуват, че мъжът ще прекрати връзката.