/ Gulliver/Getty Images
Филмовата звезда Катрин Зита-Джоунс разкри, че се надява да направи филм със съпруга си Майкъл Дъглас.

Катрин Зита-Джоунс иска страстна целувка от Майкъл Дъглас за 20-ата годишнина

50-годишната актриса - която се омъжи за звездата от „Уолстрийт“ през 2000 г. в момента чете и разработва десетки сценарии за филми или телевизионни сериали, но мечтае да снима нещо със съпруга си, защото той един от любимите й актьори.

Тя каза пред сп. „ОК!”: ''Аз съм ненаситен читател. Имам няколко книги, които мисля, че биха се превърнали в страхотен филм или сериал и затова работя върху тях. Работила съм с толкова прекрасни актьори през цялата си кариера и разбира се, все още бих искал да осъществя проект с актьор, когото обожавам - Майкъл Дъглас''.

Карис – красивата дъщеря на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас (ВИДЕО/СНИМКИ)

Звездата от „Маската на Жоро“, която навърши 50 години миналата година не се разстройва от напредването на възрастта си, тъй като се чувства по-щастлива от всякога и е открила, че остаряването „освобождава“.

Тя заяви: „Научих, че възрастта е просто число. Знам, че звучи клиширано, но е истина. Сега се чувствам по-добре и по-щастлива от всякога. Една от благословиите на възрастта е, че нещата се откачат от гърба ви много по-лесно.

Майкъл Дъглас и Катрин-Зита Джоун очаровани от Капалъ чарши (СНИМКА)

Не издребнявате, както се казва. Открих, че сега ми е много по-лесно да си поставям приоритети ида казвам „Не”. Ако проектът не е нещо, което наистина искам да правя и ще отнеме безсмислено време от семейството ми, казвам "Не" и това е освобождаващо".
БГНЕС