/ Gulliver/Getty Images
След двадесет години брак какво бихте подарили на любимия си за празника? Ако сте Катрин Зита-Джоунс, отговорът е прост - целувка по устните.

В ексклузивно интервю за People актрисата разкри плановете им с Майкъл Дъглас да отпразнуват своя 20-ти юбилей на 18 ноември.

„Ще вдигна маската си и ще оставя съпруга ми страстно да ме целува, след това ще върна отново маската на мястото й“, каза тя пред изданието.

Въпреки че това може да не звучи много като подарък за двойка, прекарала последните две десетилетия в любов, Зита-Джоунс обяснява, че семейството им е свело тържествата до минимум поради продължаващата пандемия на коронавирус. "Няма да правим голямо парти. Не че съм голям фен на партитата така или иначе. Би било хубаво да съберем всички наши приятели, но не можем да го направим, докато не сме напълно излезли от карантината", споделя чаровната актриса. 

По-рано Катрин призна, че е "прекрасно" да бъде с двете си деца у дома по време на блокирането заради коронавируса.

50-годишната актриса каза: „Беше прекрасно..., аз така или иначе съм домошар. Обичам четирите си стени. Има неща, които мога да правя с часове в дома си и съм много, много щастлива. Синът ни Дилън е в колеж, а дъщеря ни Карис ходи на училище в Европа. И изведнъж те се върнаха отново у дома и беше просто прекрасно. Закуска, обяд и вечеря всички заедно.'' 
 
БГНЕС