Сайтовете и приложенията за запознанства обърнаха правилата на флирта, срещите и връзките. Разбира се, 12-те зодии имат свой почерк в поведението си онлайн и това важи в особена сила за споменатите услуги за запознанства.

Как изглежда и какво показва профилът в социалните мрежи на всяка една от зодиите? Вижте в канала "OMG Facts" във vbox7:

Овен

Представителите на зодията не обичат да си губят времето, така че биха си казали веднага какво точно искат от запознанството си с вас. Секс, връзка, сватба? Няма как да ви го спестят. Те не се притесняват да сложат картите на масата и да намерят сродна душа.
 
Телец

Телците са мили и романтични. Във въпросните сайтове и приложения най-вероятно си търсят сериозен партньор, макар и в началото да не го показват и да си дават вид на непукисти, пуснали се по течението.
 
Близнаци

Уверените Близнаци знаят какво да правят, когато стане въпрос за запознанство онлайн. Те вероятно няма да търсят нищо сериозно, а просто ще искат да се позабавляват.
 
Рак

Профилът на представителите на зодия Рак е прозорец към душата им. Те са искрени, чувствени, емоционални. Трудно намират сходна душа и това е причината да търсят сред непознати, които няма да ги съдят.
 
Лъв

Представителите на зодията са самоуверени и претенциозни. За тях е нужно най-доброто, най-пленяващото и най-красивото. Независимо от това, което искат.
 
Дева

Девите са нежни и чувствени и това си личи от профила им. Те не приемат връзките за секс, за тях единствената цел е да намерят своята друга част. Така че внимавайте да не останете разочаровани!
 
Везни

Те са деликатни, те са чувствени, те са емоционални. Да се наранят Везнитеа е лесно, а те, дори и в най-развратния сайт за запознанства, биха търсили любовта на живота си.
 
Скорпион

Те може и да не си сложат профилна снимка или пък годините, но те са си просто такива - мистериозони. Въпреки това срещите с тях са интересни, пълни с изненади и приятни моменти.
 
Стрелец

Стрелците не просто си търсят партньор, те си търсят някой, с когото да обиколят света. Затова в профила им ще видите много снимки от пътуванията им и цитати за това. Имат силно чувство за хумор.
 
Козирог

Представителите на зодията са методични и последователни. Те не крият нищо в профила си - години, хобита, цели, факти за себе си.
 
Водолей

Водолеите се опитват да изглеждат забавни, луди и импулсивни. Те се представям като хората, без които не можете. Какво търсят онлайн? Всичко!
 
Риби

Рибите винаги са искрени, такива са и онлайн. Те търсят истинската любов и нищо различно. Ако излезе с вас представител на зодията, значи има сериозен интерес към вас.
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук