/ ThinkStock/Getty Images
Потребителите в социалните мрежи съставиха списък на най-честите лъжи, пускани в сайтовете за запознанства, като на първо място е тази да се изкараш за нов посетител, пише порталът Бъзфийд.
 
Това е най-популярният метод за укриване на истината, както и внушенията хората да се правят на неопитни в отношенията между партньорите.
 
Учени: Жените са самотни заради сайтовете за запознанства

Втората най-тиражирана лъжа е несъществуващото "повишение" в социалната стълбица, което излиза от профила на търсещия запознанства. Лъже се за постове и заплати. В тройката на популярните лъжи влизат и мнимите пътешественици. Те най-често се представят за блогъри и фрийлансъри, кръстосващи четирите краища на планетата и работещи на екзотични места.

Посредством приложенията за запознанства има много разговори, но срещите са малко
ThinkStock/Getty Images

Най-добрите тактики в онлайн запознанствата

Много от потребителите си признали, че когато става дума за бивши партньори, най-често се лъже, че раздялата е станала по приятелски начин и се поддържат цивилизовани контакти с половинката. Тази лъжа се пуска с цел да се внуши доверие и неконфликтност.
 
В онлайн запознанствата една снимка означава повече от хиляди думи

В топ 5 се оказали и гордите единаци, поддържащи фалшивата теза : "По добре сам, отколкото с този, който ти попадне". Те уверяват, че дълго време не били готови за нова връзка, но ето че сега бил дошъл моментът.

Посредством приложенията за запознанства има много разговори, но срещите са малко
ThinkStock/Getty Images

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
 
БТА