Джесика Частейн
Джесика Частейн / Gulliver/Getty Images
Канадският режисьор Ксавие Долан съобщи, че е премахнал персонажа, пресъздаден от американската актриса Джесика Частейн, от новия си филм "The Death and Life of John F Donovan", предаде Франс прес.

Три актриси омагьосваха със стил и чар на „Изборът на критиците“ (СНИМКИ)

На своята страница в Instagram кинодеецът обясни, че първата версия на неговата лента била с продължителност над четири часа и е трябвало да поработи над нея.

"След дълги размисли накрая прецених, че трябва да изрежа Джесика Частейн от филма", пише режисьорът, който признава, че доста трудно взел това решение. Този избор бил изцяло "редакторски" и нямал нищо общо се представянето на актрисата пред каммерата.

Ксавие Долан счел, че отрицателният персонаж на Частейн зле се вписвал в сюжета на филма. "Наистина съм разочарован от факта, че заради дълбокия смисъл на кинотворбата, нашето сътрудничество с Джесика няма да може да се появи на екрана", коментира режисьорът.

Той решил сам да информира феновете за решението си, за да няма спекулации и неверни интерпретации на отпадането на Джесика Частейн от филма.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА