/ Guliver/Getty Images
Актрисата от САЩ Джесика Частейн се е омъжила за дългогодишния си партньор Джан Лука Паси де Препосуло, съобщи Контактмюзик.
 
Сватбата се е състояла в Тревизо, Италия. 40-годишната Частейн ("Дървото на живота", "Враг номер едно") и 34-годишният Де Препосуло са разменили брачните си обети в семейния параклис в луксозното имение на младоженеца Вила Тиеполо Паси, съобщават местни медии.
 
"Италия е мястото, където те винаги са искали да се оженят. Сватбата беше изумителна. Роклята на Джесика беше съвършена. На приема бяха поднесени отбрани блюда и напитки", разкрива за И! Нюз неназован източник.
 
На тържеството е присъствала голяма част от семейството на младоженеца, който принадлежи към аристократичен италиански род. Гостите от страна на булката са били предимно близки приятели на Частейн, сред които звезди на шоубизнеса, партнирали й в киното - Ан Хатауей, Едгар Рамирес, Емили Блънт.
 
Джесика Частейн и Джан Лука Паси де Препосуло, който работи в модния бизнес, са заедно от 2012 г. През годините двойката упорито избягваше светския шум около връзката си.
БТА