Мария Бакалова първо покори Холивуд, а сега изглежда красивата блондинка е решена да впечатли и Голямата ябълка. Първата българка с номинация за "Оскар" е в града на мечтите и небостъргачите, където бе на шумно парти, на което се оказа и друга наша известна певица - Рут Колева, с която се оказаха добри приятелки, пише каналът "Cool News" във vbox7.

Българската Пепеляшка на наградите Оскар: Мария Бакалова на червения килим в Ел Ей (СНИМКИ)

В социалната мрежа се появиха снимки и сторита, на които се вижда, че Бакалова е със стилистката ѝ Джесика Пастер, която през последните години е най-верният ѝ приятел и съветник. Именно благодарение на нея Бакалова бе с феноменални визии по време на сезона на наградите.
Кадрите са направени по време на парти на яхта, на която е била и Рут Колева. Всъщност именно тя поздрави всички българи по повод 24 май.

"Честит 24 май от мен и тези две прекрасни и невероятно талантливи момичета. Статуята зад нас ми напомня, че освен да празнуваме просветата и културата е важно да се борим за свободата на словото. Да бъде култура, да бъде просвета, да бъде свобода!", сподели чаровната изпълнителка към снимка, на която е заедно с Мария и режисьорката Кристина Николова.
Николова от години живее зад Океана, където завършва Чикагския университет, а след него и нюйоркския, припомнят различни медии. Тя има заснети 20 късометражни творби, три игрални и два документални филма.

Въпреки бурните ветрове по крайбрежието нищо не може да помрачи доброто настроение на Бакалова, която не спира да танцува и да се снима със сънародниците ни. Не става ясно чия е луксозната яхта, на която Мария отпочива, но едно е ясно - момичетата са се забавлявали.

Още за постиженията на прекрасната Мария Бакалова:

Холивудското приключение на Мария Бакалова започва с мръсни дрехи и риба в джоба

Мария Бакалова грабна „Изборът на критиците“ за ролята на Тутар в „Борат 2“

Мария Бакалова влезе в „30 под 30 Европа“ на Forbes

Мария Бакалова иска да заведе майка си на наградите Оскар

Саша Барън Коен: Поздравления, България! Ти ни даде смелата и талантлива Мария Бакалова

Dior ѝ отива: Мария Бакалова на наградите на Гилдията на актьорите (СНИМКИ)

Без статуетка, но ослепителна в "Армани": Мария Бакалова на наградите Златен глобус (СНИМКА)