Българската актриса Мария Бакалова не грабна Оскар за най-добра поддържаща роля за изпълнението си в „Борат 2“, но изглежда е спечелила симпатиите на Брад Пит.

Всички победители, отличени на 93-тите награди Оскар вижте тук

Актьорът, който обяви победителката в категорията най-добра актриса в поддържаща роля, каза по няколко думи за номинираните, преди да връчи Оскара на Юн Ю-джун за изпълнението ѝ в „Минари“.

Снимки на прекрасната Мария Бакалова на червения килим на наградите Оскар вижте в галерията тук

Мария Бакалова ще бъде голяма звезда някой ден. Добре дошла!“, обърна се Пит към българската актриса, която не можа да сдържи вълнението си от думите му.

Мария Бакалова на червения килим на наградите Оскар
Мария Бакалова на червения килим на наградите Оскар Gulliver/Getty Images

За червения килим преди най-бляскавата церемония в света на киното Мария Бакалова беше като принцеса, с леко сподавен блясък и дълбоко деколте, от което започваше пищна пола от тюл на "Луи Вюитон"Зашеметяващи диамантени бижута от Moussaieff Jewels и семпъл грим допълваха тоалета. 

Би Би Си отбелязва, че българката е била зашеметяваща и е успяла да покаже по-бляскавата си страна за разлика от героинята ѝ във филма.

Мария Бакалова на червения килим на наградите Оскар
Мария Бакалова на червения килим на наградите Оскар Gulliver/Getty Images

Мария Бакалова е намерила най-лесния начин да се спазва социалната дистанция с широката си шест метра пола, изработена от сто метра тюл. "Ако някой си заслужи поява на червения килим тази година, това е Мария", допълват от Би Би Си.

"Мария Бакалова напомняше стила на Грейс Кели със стоте метра тюл", коментира Ирина Гречко, старши моден редактор за лайфстайл сайта Refinery29.com.

Красавици в бляскави рокли завладяха червения килим на наградите Оскар (СНИМКИ)

Малко преди церемонията актрисата пусна своя снимка в Instagram и написа: „Не мога да повярвам, че това ми се случва. Това е сбъдната мечта. Поздравления за всички номинирани. За мен е често да съм номинирана редом до толкова талантливи хора“.
 
Всичко за тазгодишните награди Оскар четете тук