Инфлуенсърка се оплака, че временно е изгубила зрението си и е увредила сериозно кожата на лицето си, след като решила да повтори популярен TikTok тренд, с който се правят временни лунички, пише каналът "OMG Facts" във  vbox7. Тили Уайтфийлд сподели в Instagram, че в момента ѝ се налага да носи почти постоянно специална синя маска, защото има белези по лицето си, след като опитала в домашни условия да повтори въпросния тренд за лунички.

"Направи си сам" процедурата оставило лицето на Тили неразпознаваемо, а чувството е много болезнено. Резултатът е наистина потресаващ, а Тили е споделила снимки в мрежата, на които се виждат ясно тежките поражения от процедурата, която иначе цели разкрасяване, но се е случило точно обратното.
 

Момичето съветва всички свои последователи да не правят подобни процедури сами вкъщи, защото са опасни и може да имат трайни последствия. Тили е попаднала в болница с временна загуба на зрението, сериозно подуване и зачервяване.

Пред "Ню Йорк Таймс" Тили разказа, че въпросната процедура в TikTok включва мастило и игли, за да се пресъздадат лунички, които трябва да имат трайност до шест месеца. Не е било уточнено обаче какво точно мастило трябва да се използва, а Тили купила онлайн кафяво мастило за татуировки. Не знаем колко е струвало мастилото за татуси, но до този момент Уайтфийлд е дала общо 12 хил. долара за лекари и медикаменти, за да може да се подобри кожата ѝ.